Biltema gaming

Hitta fantastisk gaming-utrustning här | Biltema

Hitta fantastisk gaming-utrustning här | Biltema – Biltema.se

Vill du bli bättre på att spela? Varför inte köpa gaming-utrustning som är ergonomisk och som samtidigt gör din e-sport lite roligare? Klicka här.

Köp gamingutrustning för hela familjen – Biltema.se

Oavsett behov eller ambitionsnivå, eller om du arbetar hemifrån, kan du nu hitta bra gamingutrustning och gamingtillbehör på Biltema.>>

Gaming-tangentbord – Biltema.se

Mekaniskt speltangentbord med 104 tangenter. Ram och ovansida är av aluminium. Tangentbordet har justerbar LED-belysning, Outemu-brytare och 26 Anti-ghost-funktion. Nylonklädd kabel. Kompatibelt med Windows 95/98/XP/2000/NT/ME/Vista/7/8/10.

Gaming-mus – Biltema.se

Optisk gamingmus med justerbar upplösning i 6 st. lägen. Inställningen på lägena kan ställas via drivrutin. Standardinställning är 800/1600/2400/3200/4800/6400. Musen har även LED-belysning i olika färger  och nylonöverdragen kabel. Ett bra grepp och en häftig varierande belysning ger dig de rätta förutsättningarna. Ladda ner drivrutinen och programmera knappfunktionerna.

Gamingstol – Biltema.se

Modern gamingstol i slitstarkt PU-läder. Datorstolen är svart och gul och har effektfulla kontrastsömmar. Ryggstödet är fällbart och armstöden kan justeras upp och ner. Svank- och nackkudde medföljer.

Gaming mus – Biltema.se

En optisk spelmus med 6 knappar. Hålkonstruktionen gör musen mycket lätt, endast 110 g, och ger bra luftflöde under handflatan för bästa komfort. Med en enkel knapptryckning på musen kan du välja olika ljuseffekter och färger, 6 färger. Den har textilklädd sladd och USB-anslutning.

Gaming headset – Biltema.se

Bekväma hörlurar för spel med fällbar mikrofon och volymkontroll. Levereras med USB-kabel för LED-belysningen och ljudkabel med 3,5 mm-kontakt. Kompatibel med PC.

Gaming-musmatta – Biltema.se

En mjuk musmatta med ovansida av textil och gummerad undersida som håller den på plats.

Keywords: biltema gaming