Biltema golvfärg

Golvfärg 2K, mellangrå – Biltema.se

Golvfärg 2,7 liter. Beskrivning. Golvfärg för inomhusbruk på ytor med lätt slitage. Färgen är vattenburen och slitstark. Ger ett halvblankt resultat.

Skapa ett dekorativt och mycket slitstarkt betonggolv! System med produkter som kan användas på egen hand eller i kombination för ett dekorativt betonggolv. Golvfärgsystemet består av en vattenburen, epoxibaserad 2-komponentsfärg och lack som främst är avsedd för betonggolv, men som även passar för trägolv och fiberplattor tack vare goda diffusionsegenskaper. Produkten rekommenderas för bostäder, hobbygarage och industrilokaler med lättare trafik. Färgflingor som dekoration och klarlack för extra slitstyrka För att få en extra dekorativ effekt kan du använda färgflingor. Måla golvet med golvfärg i den färg du önskar och strö ut färgflingorna på den våta färgen efter tycke och smak. Avsluta med klarlack för en god slityta. Egenskaper Fogfri, hygienisk yta Lättstädat Hög kemikaliebeständighet Mycket hög rep- och slitagetålighet Lätt att använda Bruksanvisning OBS! Använd skyddshandskar och skyddsglasögon. Sörj för att ha bra ventilation så att fukt i den nyapplicerade golvbeläggningen avdunstar innan den härdar. Om luftfuktigheten är över 85% kan ytan bli matt och flammig. Använd blandat material inom 1 timme. Förbehandling – Färg Stäng av eventuell golvvärme. Nya betonggolv ska ha härdat i minst 2 veckor, vara torra och fria från smuts, olja och dylikt. Ta bort cementhuden genom att t.ex slipa, blästra eller syratvätta. Om du målar över befintlig färg, mattslipa ytan och ta bort all löst sittande färg. Blandningsförhållande 3 delar komponent A till 7 delar komponent B i vikt.  Upp till 1 kg: blanda för hand (med rektangulär rörkäpp).  Över 1 kg: blanda med maskinblandare eller en lågvarvig borrmaskin med lämplig blandarvinge. Använd stänkskydd. OBS! Sörj för att färgen blandas mycket väl så att fullgod härdning och funktion uppnås. Applicering Applicera två skikt med pensel eller roller. Det är viktigt att applicera lacken jämnt och tunt. Vid allt för flödig lackpåläggning finns risk för vatteninneslutning. Lägg aldrig mer än max. 125 g/m2 = 8 m2/kg och undvik dubbelläggning vått i vått. Flingor och lack Flingor: Strö dem i det ohärdade materialet strax efter andra strykningen av färg. Klarlack: Appliceras efter att färgen och eventuellt flingorna är på plats. Applicera i två skikt.

Golvfärg 2K, klarlack – Biltema.se

Golvfärg 2K, ljusgrå · Skapa ett dekorativt och mycket slitstarkt betonggolv! · Färgflingor som dekoration och klarlack för extra slitstyrka · Egenskaper.

Skapa ett dekorativt och mycket slitstarkt betonggolv! System med produkter som kan användas på egen hand eller i kombination för ett dekorativt betonggolv. Golvfärgsystemet består av en vattenburen, epoxibaserad 2-komponentsfärg och lack som främst är avsedd för betonggolv, men som även passar för trägolv och fiberplattor tack vare goda diffusionsegenskaper. Produkten rekommenderas för bostäder, hobbygarage och industrilokaler med lättare trafik. Färgflingor som dekoration och klarlack för extra slitstyrka För att få en extra dekorativ effekt kan du använda färgflingor. Måla golvet med golvfärg i den färg du önskar och strö ut färgflingorna på den våta färgen efter tycke och smak. Avsluta med klarlack för en god slityta. Egenskaper Fogfri, hygienisk yta Lättstädat Hög kemikaliebeständighet Mycket hög rep- och slitagetålighet Lätt att använda Bruksanvisning OBS! Använd skyddshandskar och skyddsglasögon. Sörj för att ha bra ventilation så att fukt i den nyapplicerade golvbeläggningen avdunstar innan den härdar. Om luftfuktigheten är över 85% kan ytan bli matt och flammig. Använd blandat material inom 1 timme. Förbehandling – Lack Stäng av eventuell golvvärme. Ta bort all smuts och alla föroreningar. Använd gärna lämpligt rengöringsmedel, städmaskin och skurdyna kombinerat med våtdammsugare. Om du lackar över befintlig lack, mattslipa ytan och ta bort all löst sittande lack. Blandningsförhållande 1 del komponent A till 1 del komponent B i vikt.  Upp till 1 kg: blanda för hand (med rektangulär rörkäpp).  Över 1 kg: blanda med maskinblandare eller en lågvarvig borrmaskin med lämplig blandarvinge. Använd stänkskydd. OBS! Sörj för att färgen blandas mycket väl så att fullgod härdning och funktion uppnås. Applicering Applicera två skikt med pensel eller roller. Det är viktigt att applicera lacken jämnt och tunt. Vid allt för flödig lackpåläggning finns risk för vatteninneslutning. Lägg aldrig mer än max. 125 g/m2 = 8 m2/kg och undvik dubbelläggning vått i vått. Flingor och lack Flingor: Strö dem i det ohärdade materialet strax efter andra strykningen av färg. Klarlack: Appliceras efter att färgen och eventuellt flingorna är på plats. Applicera i två skikt.

Golvfärg 2,7 liter – Biltema.se

8 okt. 2018 — Söker man på Biltemas 2k golvfärg så är 95% av kommentarerna positiva. Biltema säljer mycket skit, och några bra detaljer, t.ex verktygen …

Golvfärg 2,7 liter

Golvfärg 2K, ljusgrå – Biltema.se

23 juli 2005 — Ska måla ett garagegolv på ca 20 kvm. Lurar lite på Biltemas golvfärg, är den bra? Nån som provat den? Andra tips?

Skapa ett dekorativt och mycket slitstarkt betonggolv! System med produkter som kan användas på egen hand eller i kombination för ett dekorativt betonggolv. Golvfärgsystemet består av en vattenburen, epoxibaserad 2-komponentsfärg och lack som främst är avsedd för betonggolv, men som även passar för trägolv och fiberplattor tack vare goda diffusionsegenskaper. Produkten rekommenderas för bostäder, hobbygarage och industrilokaler med lättare trafik. Färgflingor som dekoration och klarlack för extra slitstyrka För att få en extra dekorativ effekt kan du använda färgflingor. Måla golvet med golvfärg i den färg du önskar och strö ut färgflingorna på den våta färgen efter tycke och smak. Avsluta med klarlack för en god slityta. Egenskaper Fogfri, hygienisk yta Lättstädat Hög kemikaliebeständighet Mycket hög rep- och slitagetålighet Lätt att använda Bruksanvisning OBS! Använd skyddshandskar och skyddsglasögon. Sörj för att ha bra ventilation så att fukt i den nyapplicerade golvbeläggningen avdunstar innan den härdar. Om luftfuktigheten är över 85% kan ytan bli matt och flammig. Använd blandat material inom 1 timme. Förbehandling – Färg Stäng av eventuell golvvärme. Nya betonggolv ska ha härdat i minst 2 veckor, vara torra och fria från smuts, olja och dylikt. Ta bort cementhuden genom att t.ex slipa, blästra eller syratvätta. Om du målar över befintlig färg, mattslipa ytan och ta bort all löst sittande färg. Blandningsförhållande 3 delar komponent A till 7 delar komponent B i vikt. Upp till 1 kg: blanda för hand (med rektangulär rörkäpp). Över 1 kg: blanda med maskinblandare eller en lågvarvig borrmaskin med lämplig blandarvinge. Använd stänkskydd. OBS! Sörj för att färgen blandas mycket väl så att fullgod härdning och funktion uppnås. Applicering Applicera två skikt med pensel eller roller. Det är viktigt att applicera lacken jämnt och tunt. Vid allt för flödig lackpåläggning finns risk för vatteninneslutning. Lägg aldrig mer än max. 125 g/m2 = 8 m2/kg och undvik dubbelläggning vått i vått. Flingor och lack Flingor: Strö dem i det ohärdade materialet strax efter andra strykningen av färg. Klarlack: Appliceras efter att färgen och eventuellt flingorna är på plats. Applicera i två skikt.

Hur tjockt målar man med Biltemas epoxifärg? | Byggahus.se

19 feb. 2020 — erikjakan skrev: Kör biltemas gråa med klarlack på, funkar skitbra! Denna: https://www.biltema.se/bygg/farg/inomhusfarg/golvfarg-2000039924 ?

Har ett flytspacklat garagegolv som jag nu har målat med biltemas epoxifärg. Jag tyckte att jag målade ganska flödigt men eftersom jag fick färg…

Biltema 2-komponent golvfärg – Flashback Forum

Måla garagegolv, biltemas färg bra? – Mest motor

Måla garagegolv, biltemas färg bra?

Ska måla ett garagegolv på ca 20 kvm. Lurar lite på Biltemas golvfärg, är den bra? Nån som provat den? Andra tips?

Måla garagegolv? – Rejsa.nu

rejsa.nu :: Måla garagegolv? 

Rejsa.nu – allt om trackdays och hobbyracing

Keywords: biltema golvfärg, epoxifärg biltema, epoxigolv biltema, biltema epoxifärg