Biltema magnet

Plockmagnet, 5 kg – Biltema.se

Magnetverktyg · Magnetverktyg, 1 kg · Magnetverktyg, 3,6 kg · Magnetset, 3 delar · Arbetsficklampa med magnet · Plockmagnet, 5 kg · Magnethållare · Magnetisk skål med …

Stark magnet med 5 kg häftkraft. Perfekt för att samla upp spik eller dra fram verktyg och andra föremål från svåråtkomliga platser. Teleskopskaft 60 – 99 cm.

Magneter, 6 st – Biltema.se

För upplockning av skruvar, muttrar etc. på svåråtkomliga utrymmen. Kraftig magnet på teleskopskaft av rostfritt stål. Pennmodell med PVC-överdraget handtag.

Runda magneter som är perfekta till t.ex. whiteboardtavla och magnetisk skrivtavla. Diameter: 20 mm. Höjd: 5 mm. Finns i fyra olika färger: rosa, blå, svart eller vit.  Notera att vid köp via ”Köp och hämta” går det inte att välja specifik färg på denna artikel.

Magnetverktyg, 1 kg – Biltema.se

Plockverktyg i pennmodell med magnet på teleskoparm. För upplockning av bultar, muttrar och annat på svåråtkomliga ställen. 

Magnetset, 3 delar – Biltema.se

Verktygsset som gör det lätt att hålla ordning på delar och skruvar. Magnetskål. För att samla muttrar. Med gummiklädd botten för att förhindra repor. Diameter: 108 mm. Djup: 22 mm. Teleskopiskt magnetverktyg. För att plocka upp tappade delar. Längd: 159–844 mm. Magnetkapacitet: 2,2 kg. Teleskopspegel. För att undersöka detaljer i trånga utrymmen. Längd: 172–489 mm.

Magnetkrokar, 10 st. – Biltema.se

Lika användbara i hemmet som i garaget. Placeras enkelt på en metallyta där man permanent eller tillfälligt vill hänga upp en arbetslampa, nycklar, verktyg, handukar etc. Av kromat kolstål.

Magnetverktyg – Biltema.se

Magnetverktyg, 3,6 kg – Biltema.se

För upplockning av skruvar, muttrar etc. på svåråtkomliga utrymmen. Kraftig magnet på teleskopskaft av rostfritt stål. Pennmodell med PVC-överdraget handtag. Omagnetiskt hölje runt magneten underlättar upplockningen. 

Magnethållare, 2 st. – Biltema.se

Mycket starka magneter med nyckelring i ena änden. Används för att hålla ordning på mindre saker eller tillbehör. Fäst ena magneten i t ex jackan och den andra i föremålet som inte ska försvinna. För magneterna mot varandra och de går genast ihop.

Magnetisk verktygshållare, 3 delar – Biltema.se

Praktiska magnetlister för garageväggar, lådor, skåp m.m. Gör det enkelt att sortera och komma åt nycklar, mejslar, hammare m.m. Storlekar: 8″, 12″, 18″. Monteras med medföljande skruvar.

Övningskörningskylt, magnet – Biltema.se

Övningskörningskylt, magnet

Keywords: biltema magnet, kraftig magnet biltema, magnet biltema