Elcykel biltema

Elcyklar – Köpa elcykel – Biltema

Köp【Elcykel】hos Biltema – Varför betala mer? – Biltema.se

Vid köp av elcyklar för dam och herr ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltemavaruhus.

Cykel – Elcykel – Biltema

Köp【Cykel】hos Biltema – Varför betala mer? – Biltema.se

Vid köp av cykelutrustning, barncyklar, damcyklar, herrcyklar & andra cyklar ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltemavaruhus.

Elcykel – Biltema.se

En elcykel är perfekt för dig som exempelvis cyklar en längre pendlingssträcka eller har många uppförsbackar på vägen. Antingen passar en modell med pakethållare, fotbroms och korg, eller en lite sportigare version som tillåter mer varierad cykling. Hos oss på Biltema hittar du även eldrivna…

Att tänka på innan du köper elcykel – Biltema.se

Cykling är en av de bästa och skonsammaste typer av motion som finns. Med en elcykel kan du dessutom enkelt och behagligt ta dig längre sträckor, och kan undvika att köra bil. Undersökningar har visat att om du cyklar en halvtimme om dagen förebygger du hjärt- och kärlsjukdomar, åldersdiabetes oc…

Elcykel 28″ 7 växlar – Biltema.se

Klassisk elcykel i modern tappning. Rikligt utrustad med bland annat cykelkorg, lampor fram och bak, justerbart sidostöd och ställbar styrstam. Minimalt underhåll med sjuväxlat baknav från Shimano Nexus. Vridreglage på styret till växlarna. Fotbroms bak och V-broms fram. Ram av aluminium, byggd för stabilitet och komfort. Körställningen är upprätt och bekväm. Sadeln är extra mjuk. Däcken har reflekterande sidolinjer för maximal synlighet i mörker. Förberedd för ramlås. Kvalitetsmotor med välbeprövad teknik, tyst och mjuk gång tack vare extra sensorer inne i motorn, 40 Nm vridmoment. Tydlig och lättläst display med skarpa, gröna LED lampor som även syns tydligt i dagsljus. Tre assistanslägen samt visning av återstående batterikapacitet. Batteriet har kvalitetsceller från LG och 500 laddcykler, 36 Volt och 10,4 Ah. Gångfunktion som gör att du får hjälp av motorn när du ler cykeln i till exempel en uppförsbacke. Max 25 km/h, 40–70 km räckvidd under optimala förhållanden. När du köper din elcykel på Biltema är den färdigmonterad och klar, redo att användas direkt när du hämtar upp den.

Elcykel 28″ 7 växlar – Biltema.se

Den ultimata elcykeln med många extra finesser, en påkostad konstruktion och utvalda komponenter. Shimano Steps E5000 mittmotor ger dig många års problemfri cykling. Även batteriet och displayen kommer från Shimano. Vi har valt det kraftigare 14 Ah batteriet till denna modell för att verkligen kunna erbjuda det bästa. Du glider fram ytterst bekvämt med både fjädrad framgaffel och fjädrad sadelstolpe. Framgaffeln från SunTour går att låsa i stelt läge om man så önskar, och dämpningen går att justera i hårdhetsgrad. Styret kan anpassas för just dig med hjälp av den ställbara styrstammen. Vikten hamnar även lågt med en mittmotor vilket är bra för balansen. Det blir även lättare att lyfta cykeln över en trottoarkant jämfört med en cykel som har motorn i framnavet. Batteriets placering på sadelstolpen gör också att du får all tyngd centrerad i mitten på cykeln, den blir varken bak- eller framtung. Fjäderbelastad klämma på pakethållaren och justerbart sidostöd. Frambromsen är en hydraulisk skivbroms från Tektro med en 160 mm skiva. Bakbromsen är en fotbroms, som är integrerad i det sjuväxlade Shimano Nexus-navet. Shimano vevarmar och aluminiumpedaler från Wellgo. Vajrar och sladdar ligger väl gömda och skyddade inne i ramen. Fram- och baklampan tänds från panelen på styret, som är placerad för att du ska kunna nå den med tummen utan att släppa styret. Displayen är stor, tydlig och sitter placerad mitt i blickfånget. Den har bakgrundsbelysning och språkinställningar. Bland annat visar den klocka, assistansläge, batterikapacitet, hastighet, maxhastighet, sträcka, total sträcka och uppskattad återstående sträcka. Batteriet är Shimanos eget med celler från Sony. 36 Volt, 14 Ah och 1000 laddcykler. 50–80 km räckvidd.

Elcykel 26″ 7 växlar – Biltema.se

Smidig elcykel med mycket låg vikt och utanpåliggande Shimanoväxlar. Motorn är placerad i bakhjulet, vilket ger bättre grepp och är dessutom effektivare i uppförsbackar. Mittplacerat batteri ger perfekt viktfördelning. Avtagbart och låsbart batteri med kvalitetsceller från Samsung/LG och 500 laddcykler. En avskalad modell där fokus ligger på de viktiga komponenterna istället för extrautrustning. Perfekt i stan och för pendling till jobbet med sju växlar. Rejält kedjeskydd, som går hela vägen bak, skyddar dina kläder från att fastna i och bli nedsmutsade av kedjan. Batteriets placering ger låg och centrerad tyngdpunkt för ökad balans. Tydlig och lättläst display med skarpa, gröna LED-lampor som även syns tydligt i dagsljus. Tre assistanslägen samt visning av återstående batterikapacitet. Gångfunktion som gör att du får hjälp av motorn när du leder cykeln i till exempel en uppförsbacke. 24 V/200 W motor och 7,8 Ah batteri. Max. 25 km/h, 20–40 km räckvidd under optimala förhållanden.

Elcykel 20″ 3 växlar – Biltema.se

Liten, smidig elcykel som enkelt går att fälla ihop. Praktisk att ha med på resan, för jobbpendling i stan eller på campingen. Fällbar på tre ställen ram, styrstolpe och pedaler. Med snabbkopplingen till sadelstolpen justerar du sadelhöjden för att göra cykeln ännu mindre vid transport eller för att passa en annan cyklist. Batteridrivet fram- och bakljus. Navväxeln i baknavet ger dig ett bekymmersfritt ägande och det sticker inte ut någon växelförare som kan ta skada vid transport och lastning. Tydlig och lättläst display med skarpa, röda LED-lampor som även syns tydligt i dagsljus. Sidostödet är justerbart. Gångassistans som gör att du får hjälp av motorn när du leder cykeln i till exempel en uppförsbacke. 24 V/250 W elmotor med tre assistanslägen och 10,4 Ah batteri, med Samsung-celler och 500 laddcykler. Max 25 km/h, 30–60 km räckvidd under optimala förhållanden.

Biltema Yosemite Low Step 28″ | Bäst i test – Testfakta

Keywords: elcykel biltema, biltema elcykel, elcykel kit biltema, elcykel dam biltema, biltema lådcykel, elcyklar biltema, yosemite elcykel biltema, elcykel rea biltema