Expressen ubåt

Rysk ubåt upptäckt vid Gotlands kust – Expressen

8 dec. 2022 — Uppdraget fick dock en extra dimension när det visade sig att det pågick en provtur med en ubåt som lokaliserats till en plats öster om Gotland.

Analys: Rysslands nya ubåt kan orsaka kallt krig till havs

24 juli 2022 — Peter Lidén, överstelöjtnant, berättar om hur ubåtar används i Ukrainakriget. Ukraina förlorade en stor del av sin flotta på Krim 2014.

Brittiska flottan skuggade ryska ubåtar i Norge – Expressen

22 juli 2022 — Den brittiska ubåtsjägaren ”HMS Portland” har observerat två ryska ubåtar utanför norska Bergen, skriver brittiska flottan i ett uttalande.

Försvaret har fått ny torped för ubåtsjakt – Expressen

27 dec. 2022 — Systemet ska i första hand användas av de svenska ubåtarna och av Visbykorvetterna, men är också förberett för att kunna användas på helikoptrar …

Här flyr ryska ubåten Ukrainas motangrepp – Expressen

5 maj 2022 — Ryska ubåten försöker undvika attacken mot Ukraina. På den här filmen så ser man hur ukrainska soldater beskjuter en rysk ubåt som försöker …

Ryska ubåtarnas gömställe – mitt i det sprängda området

3 okt. 2022 — Mer av det bästa från Expressen. … Vill man göra det här upptäckt går man dit med en ubåt och använder en undervattensdrönare eller …

Rasmus var 30 meter ifrån den ryska ubåten – Expressen

26 juli 2020 — Rasmus Karlsson från Limhamn såg den ryska ubåten på nära håll. Han berättar att den plötsligt dök upp vid Öresundsbron. Här är filmklippet.

Ännu en ubåt som borde skaka Sverige – Expressen

31 aug. 2021 — Två ubåtar blir fem miljarder dyrare. En konsthall kostar tre … Ubåt A26 som Försvarets materielverk skildrar den. Blir inte klar 2022, …

Här upptäcks rysk ubåt i Östersjön – SVT Nyheter

Här upptäcks rysk ubåt i Östersjön | SVT Nyheter

9 dec. 2022 — Försvarsmakten lyckades i oktober upptäcka en nybyggd rysk ubåt på en provtur på internationellt vatten öster om Gotland, rapporterar Expressen.

Försvarsmakten lyckades i oktober upptäcka en nybyggd rysk ubåt på en provtur på internationellt vatten öster om Gotland, rapporterar Expressen.

Till statsrådet och chefen för Försvarsdepartementet

kunna borda en ubåt. En person hade ringt till chefen för För- svarsstaben – och troligtvis också till tidningen Expressen – och.

Keywords: expressen ubåt