Oljepåfyllare biltema

Växellådspåfyllare för olja – Biltema.se

I denna kategori hittar du verktyg och tillbehör för oljebyte och rengöring av motordelar.

För enkel och ren påfyllning av växellådsolja.  Behållare 7 l med tydlig gradering, hävarm som ger ca. 70 ml/pumpslag, 1,5 m påfyllningsslang (utv. Ø13 mm), ventil med ON/OFF-spak och skruvkoppling för påfyllningsadapter.  5 st. universaladaptrar medföljer.  Passar till bl.a. BMW, Ford, Mercedes och VAG.  OBS : Ej lämplig för bränsle och lösningsmedel.

Oljeverktyg – Biltema.se

Visar produkter från kategori: … Tratt, 3 st. 3990. Tratt, 3 st. 19-1667.

I denna kategori hittar du verktyg och tillbehör för oljebyte och rengöring av motordelar.

Sugpump för fordonsoljor – Biltema.se

Stabil spilloljedunk av kraftig PE-plast. För oljebyte på både bil och MC. Med inbyggt oljetråg och luftningsskruv. Avtappningshål för enkel tömning.

För enkel påfyllning eller uppsugning av transmissionsolja, motorolja och växellådsolja. Genomskinlig behållare med tydlig gradering för enkel avläsning. 

Oljetrattar – Biltema.se

9 apr. 2012 — … mera regelbundet återkommande så är det riktig “oljepåfyllare” som gäller, typ: http://www.biltema.se/sv/Bil—MC/Verkt … ja-191447/

Pump för växelhusolja – Biltema.se

Pump för växelhusolja

Mutterdragarsats 1/2″ – Biltema.se

Mutterdragarsats 1/2″

Spilloljedunk, 10 l – Biltema.se

Stabil spilloljedunk av kraftig PE-plast. För oljebyte på både bil och MC. Med inbyggt oljetråg och luftningsskruv. Avtappningshål för enkel tömning. Lätt att bära iväg till miljöstationen tack vare rejäla bärhandtag.

Fylla olja uppåt – Maskinisten

Oljebytarpump | För motorolja | HAMRON – Jula

Oljebytarpump | För motorolja | HAMRON | Jula

Underlättar oljebyten eller räddar dig när du hällt för mycket olja i motorn. Ansluts enkelt med klämmor till bilbatteriets poler. Sugkapacitet: 1 liter/3 min.

Keywords: oljepåfyllare biltema