Skumkanon biltema

Skumspruta – Biltema.se

Den har inställbart flöde och spridningsvinkel.Fyll behållaren med ett av Biltemas skumschampo, för blandningsförhållande se schampoflaskan.

Sprutan monteras på en 1/2″-vattenslang och används med skumtvätt för att skapa ett täckande skum som lägger sig på ytan och även tränger in på svåråtkomliga ställen.  Skummängden kan justeras med den svarta ringen integrerat i det gula locket. Den främre delen dras ur, vändas och sättas tillbaka så att strålen blir vågrät eller lodrät.

Skumspruta – Biltema.se

Ger ett tätt skum som gör det enkelt att ta bort smuts, fett och föroreningar från lackytan. Lämnar en fläckfri och glänsande yta. Appliceras med skumspruta för …

Används tillsammans med högtryckstvätt för att skapa ett tjockt täckande skum. Skumsprutan har snabbkoppling för anslutning till Spraypistol 17-841. Den har inställbart flöde och spridningsvinkel.Fyll behållaren med ett av Biltemas skumschampo, för blandningsförhållande se schampoflaskan.

Skumtvätt, 2 l – Biltema.se

Koppling till skumkanon passar Foma 925 och proffsserien samt Kränzle. Passar även till Biltema HPC 120. En av de skonsammaste metoderna för att tvätta en …

Skumtvätt, 2 l

Sonax skumkanon med koppling till Foma-proffs, Kränzle …

WashKing Foamlance med koppling till Foma-proffs, …

-BBV Foam Lance – Skumkanon Rengör effektivt bilen …

Foam Lance Dr Dirt G1+ Skumlans (inkl. adapter) – Autodude

Foam Lance Dr Dirt G1+ Skumlans (inkl. adapter)

TOPPRESTERANDE FOAM LANCE! Skumlans revolutionerar och underlättar bilvården. För användning med högtryckstvätt. Rekommenderas!

Skummunstycke | Doseringsreglage | KÄRCHER FJ6 – Jula

Skummunstycke | Doseringsreglage | KÄRCHER FJ6 | Jula

Innovativt skummunstycke med transparent 0,6 l-behållare, justerbar vattenstråle och reglage för dosering av behållarens innehåll. Passar högtryckstvättarna K2-K7 i Home Garden-serien.

Keywords: skumkanon biltema